Szállítási költség 500 Ft-tól

Heti ajánlatunk:

Kebab fűszerkeverék akcióKebab fűszerkeverék

Próbálja ki ezt a fűszerkeveréket, idézze meg az arab világ ízeit. A kebab arab eredetű húsétel. Általában birkahúsból készül, és erősen fűszerezett. Nyársra, vagy pálcikára húzva, nyílt tűzön sütik. Hagymával kínálják.

A kebab fűszerkeverék megrendelése >>

A Fűszeráruház elkötelezett abban, hogy segítsen Önnek eligazodni a fűszerek, egzotikus alapanyagok élelmiszerek világában. Ehhez rengeteg hasznos információt talál oldalunkon  > Receptek  > Világkonyha  > Fűszerkalauz  > Hírek

Ha vásárolni szeretne, most azt is egyszerűen megteheti, mert termékeinket csoportosíottuk, hogy mindent egyszerűen megtaláljon. A vásárlási feltételekről és a szállítási információk-ról részletesen is tájékozódhat.
 

Webáruházunk kínálata

Fűszer
Fűszerkeverék
Bio fűszerek
Élelmiszerek
Jamie Oliver cuccok
Konyhafelszerelés
Ajándék

Hírek, aktualitások

Kézműves grillázs rengeteg ízben
A grillázs népszerűségét nemcsak annak köszönheti, hogy nagyon mutatós alkotásokat lehet belőle készíteni, hanem annak is, hogy egészséges. De mi is pontosan a grillázs? Francia eredetű szó, általában pörkölt dió, mandula vagy mogyoró és olvasztott cukor keveréke. A masszát a különböző magokkal, gyümölcsdarabokkal ízesítik, majd lapokká nyújtják. Ezután következik a lapok darabolása, és a csomagolás. A grillázs nagy előnye, hogy nem igényel hűtést, és nagyon sokáig eltartható. Csak arra kell figyelnünk, hogy nedvesség ne érje. Így célszerű száraz, naptól védett körülmények között tárolni.
Kézműves csokoládé
Kézműves csokoládé - egy igazi hívó szó, ha szeretnénk végre egy kis finomságot nassolni. Mától már a Fűszekuckó kínálatában is megtalálja ezeket a kézzel készült, valódi gyümölcsöket tartalmazó kézműves csokoládékat. Étcsokoládé, tejcsokoládé de fehércsokoládé is szerepel a kínálatunkban, sokféle, kedvelt ízben. A kézműves csokoládé akár saját fogyasztásra, akár ajándékként is jó választás. Hagyja a nagyáruházak tucat kínálatát, helyette válasszon hazai, kézműves csokoládét! És hogy igazán kedvet kapjon hozzá, most igazán kedvező áron, mindössze 850 Ft-ért juthat hozzá a finom, és látványos kézműves csokoládékhoz.
Régikonyha

Hírek

Régikonyha

Ki ne emlékezne a régi konyhák jellegzetes eszközeire, ízeire, hangjaira? Amikor még minden fogás lassan, és kézzel készült? Amikor minden feladatra az arra kitalált és leginkább megfelelő eszközt használták? Ma már szinte mindent uralnak az univerzális, elektromos berendezések. Amik ugyan a feladatot elvégzik, de lassan megölik a főzés személyes varázsát. Ezért is ajánljuk kiemelten figyelmébe a - Régikonyhát -, ahol már majdnem feledésbe merült régi, szeretettel használt konyhai eszközöket ajánlunk figyelmébe. Ezek az eszközök meg is vásárolhatóak, így ha szeretné átélni, vagy egy kicsit visszavarázsolni a régi konyhák hangulatát, most itt a remek alkalom!
Budapesti személyes átvételi pont
A minél kedvezőbb szállítási díjak elérése érdekében egy új szolgáltatást vezettünk be. Az eLogisztika Budapest, Podmaniczky utcai átvételi pontján most igazán kényelmesen, az Önnek megfelelő időben veheti át a megrendelt fűszereket, élelmiszereket. rnrnAz átvételi pont jól megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel, akár autóval is. Parkolóhely is bőven akad a környéken, így egyszerűen hozzájuthat különleges fűszereinkhez, alapanyagainkhoz.
Lap tetejére